LiDrano 2023. – županijska smotra

 LiDrano 2023. – županijska smotra

U petak 3. ožujka u našem se gradu održala županijska LiDraNo smotra u organizaciji Komercijalne i trgovačke škole Bjelovar. U Bjelovarskom kazalištu okupili su se učenici iz 5 gradova i 13 škola naše županije kako bi pokazali svoje glumačko, literarno i novinarsko umijeće. Publika je mogla uživati u sjajnim pojedinačnim i skupnim dramsko-scenskim izvedbama, a čuli su se pozitivni i poticajni komentari i kritike na tekstove mladih pisaca i novinara.

S posebnom smo pozornošću pratili dramsko-scenski nastup učenice naše škole, Gabriele Tomić, koja je izvela monolog iz Trammel the cull, Todda McGinnisa. Gabriela je svojim „drskim“, samouvjerenim i emotivnim nastupom te prodornim glasom ostavila najbolji dojam na gledatelje i članove Prosudbenog povjerenstva. 

izvor: bjelovar.info

Povjerenstvo koje su činili poznati redatelj i glumac Mario Kovač, dramska pedagoginja Margareta Maja Fabičević i dramski pedagog Vladan Ivković, uz sjajne ocjene i komentare, odlučilo je da će Gabriela predstavljati našu županiju na državnoj LiDraNo smotri. Čestitamo učenici i njezinoj mentorici, profesorici Kristini Kraljić Cuvaj.

izvor: bjelovar.info

Veliko priznanje dobio je učenik Ivan Zrilić sa svojim novinarskim radom. Njegov rad s naslovom Je li politika važna? predložen je na državnu LiDraNo smotru. Čestitamo Ivanu i njegovoj mentorici, profesorici Biljani Barišić Mudri.

izvor: bjelovar.info

Čestitke i pohvale upućujemo svim učenicima i mentorima koji su predstavljali našu školu na županijskoj smotri LiDraNo.

izvor: bjelovar.info

I.Š.