Mihaela Kelava – među najboljim nastavnicima

 Mihaela Kelava – među najboljim nastavnicima

Četvrtu godinu za redom, povodom Dana učitelja, Ministarstvo znanosti i obrazovanja nagrađuje najuspješnije odgojno-obrazovne radnike s ciljem isticanja pojedinaca koji kontinuirano unaprjeđuju pedagoški rad i odgojno-obrazovni sustav Republike Hrvatske.

Povjerenstvo za nagrađivanje najuspješnijih odgojno-obrazovnih radnika ove je godine izabralo 513 najuspješnijih djelatnika u području obrazovanja u školskoj godini 2021./2022. i to na temelju Pravilnika o nagrađivanju učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i ravnatelja u osnovnim i srednjim školama te učeničkim domovima (NN, br. 53/2019.).

Prema Pravilniku važno je bilo ostvariti barem 15 bodova u predviđenim kategorijama kojih je sedam, a obavezno je imati postignuća u barem tri kategorije s tim da je obavezna  izrada inovativnih metoda poučavanja, vrednovanja ili odgojno-obrazovnog rada, javno objavljeni stručni ili znanstveni članak te unaprjeđenje rada škole i odgojno-obrazovnog  sustava.

Ove godine svečana dodjela nagrada održana je upravo na Dan učitelja u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu, a nagradu je primila i naša nastavnica Mihaela Kelava, prof. Čestitamo kolegici na ovom uspjehu!