Učenici

Raspored dopunskog rada

E-mail Ispis PDF

Raspored dopunskog rada u šk.god. 2014/2015. dostupan je ovdje.

Obavijest maturantima

E-mail Ispis PDF

Molimo učenike 4. razreda koji su 24.4.2015. sudjelovali na terenskoj nastavi u Vukovaru da najkasnije do 18.6.2015. donesu svojim razrednim blagajnicima 40KN.

Hvala.

 

T. Grgičin, prof. i M. Štimac, prof.

Fotografiranje za Godišnjak

E-mail Ispis PDF

fotografFotografiranje učenika za Godišnjak Škole održat će se:

15. travnja: 8:00-13:05 Drugi razredi
               14:00-19:05 Prvi razredi

16. travnja: 8:00-13:05 Četvrti razredi
               14:00-19:05 Treći razredi

Ažurirano: Petak, 20 Ožujak 2015 17:23

"Korak u nauku"

E-mail Ispis PDF

Mladi istraživači srednjoškolci, polaznici Ljetne škole znanosti u Hrvatskoj i članovi Istraživačkog centra Petnica, okupili su se na XIII. konferenciji pod nazivom „Korak u nauku“ u istraživačkom centru Petnica u Valjevu (Republika Srbija) kako bi predstavili svoje istraživačke radove. Sudjelovanje učenika naše škole na konferenciji omogućila je suradnja Društva za obrazovanje izvan okvira s Istraživačkim centrom Petnica. Dvoje učenika Gimnazije Bjelovar, Mislav Unger i Laura Novak, svoje su radove predstavili zajedno s ostalih sedam sudionika Ljetne škole koja se održala u Požegi i Višnjanu tokom ljeta 2014. godine. Konferencija se održala od 27.-30. studenoga 2014.


Ukupno je sudjelovalo oko 200 sudionika iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Srbije i Makedonije. Svi sudionici bili su ugodno smješteni u sobama koje su u sklopu istraživačkog centra. Uza zanimljive i korisne prezentacije iz područja humanističkih i prirodnih znanosti, sudionici su mogli posjetiti i petničku knjižnicu, laboratorije i muzej koji su također u sklopu kompleksa. Zahvalni smo organizatorima na ovakvoj iznimnoj prilici i iskustvu koje je obogatilo naše učenike na njihovom putu u znanost!
Čestitamo Lauri i Mislavu i želimo puno uspjeha u daljnjem znanstveno-istraživačkom radu!

Ažurirano: Ponedjeljak, 08 Prosinac 2014 22:22

Naši gimnazijalci na Junior Freshhh natjecanju

E-mail Ispis PDF

juniofreshhhINA d.d. je pokrenula online natjecanje Junior Freshhh namijenjeno srednjoškolcima diljem Hrvatske, a u sklopu kojeg imaju priliku osvojiti vrijedne nagrade rješavajući izazovne zadatke iz matematike, fizike, kemije, biologije i geografije u tročlanim timovima. Junior Freshhh natjecanje održava se u dva kruga: u prvom, koji započinje 1. prosinca, timovi se natječu u virtualnom svijetu rješavajući različite zadatke iz područja prirodnih znanosti, dok drugi krug okuplja pet najboljih timova iz prvog kruga koji će se za pobjedu boriti uživo u finalu u Zagrebu. Ukupno je prijavljeno 294 tima. Našu će školu na natjecanju predstavljati 7 timova. Učenicima koji su odlučili sudjelovati želimo puno uspjeha.


Više o natječaju ovdje.

Stranica 10 od 16

Izvannastavne aktivnosti