Učenici

Podjela svjedodžbi - 4.a

E-mail Ispis PDF

Podjela svjedodžbi za 4.a razred održat će se 2.6.2017.(petak) s početkom u 9.00 sati.

Natjecanje“Ljepota kristalnih ploha“

E-mail Ispis PDF

tim-organskaZavršilo je drugo izdanje natjecanja Ljepota kristalnih ploha u organizaciji Hrvatske udruge kristalografa i Hrvatske kristalografstim-izazovnake zajednice u suradnji s Plivom. Ono je izazvalo velik interes učenika iz cijele Hrvatske. Više od 500 učenika osnovnih i srednjih škola podijeljenih u 170 timova kroz proteklih nekoliko mjeseci vrijedno je radilo na uzgajanju kristala i praćenju njihova rasta. Cilj timskog rada bio je uzgojiti što veći i pravilniji kristal, a najuspješniji od njih odabrani su od strane grupe znanstvenika i nastavnika članova Hrvatske udruge kristalografa, predvođene dr.sc. Aleksandrom Višnjevcem, predsjednikom Hrvatske udruge kristalografa i Plivinim višim direktorom istraživanja i razvoja TAPI,  prof.dr.sc. Ernestom Meštrovićem. Predsjednik Hrvatske udruge kristalografa i jedan od voditelja natjecanja, dr.sc.Aleksandar Višnjevac, vom prigodom je istaknuo: „Raduje nas činjenica da smo u drugom izdanju našeg projekta privukli ovako veliki broj učenika iz gotovo svih krajeva Hrvatske. Gledajući njihov interes i motiviranost koja je rezultirala izvrsnim radovima, možemo biti sigurni kako se među njima kriju i naši budući kolege koji će prirodne znanosti odabrati kao svoje životno zanimanje.“ Natjecanje je bilo podijeljeno u tri kategorije: 1. Rast kristala organske tvari, 2. Rast kristala anorganske soli, 3. Izazovna kategorija-- sinteza i kristalizacija anorganskog spoja. Naša škola je sudjelovala s 2 tima u dvije kategorije natjecanja i ostvarila sjajne rezultate.

Učenici 4.a, Lucija Glazer, Igor Bosanac i 2.a, Luka Ćurić osvojili su 2. mjesto u kategoriji. „ Izazovna - sinteza i kristalizacija anorganskog spoja.“ U kategoriji „Rast kristala organske soli“ učenici 4.d, Borna Rajković, Ivan Holiček i 2.d Filip Horvat osvojile su 18. mjesto.
Mentorica timovima bila je Ankica Fusić.

Ažurirano: Četvrtak, 18 Svibanj 2017 12:10

Obavijest zainteresiranim maturantima

E-mail Ispis PDF

Dan otvorenih vrata Tekstilno-tehnološkog fakulteta pod nazivom „Doživite čarobni svijet tekstila“ održat će se 26. siječnja 2017. početkom u 12,00 sati na tri lokacije: Tekstilno-tehnološki fakultet, Prilaz baruna Filipovića 28a, Zagreb, Tekstilno-tehnološki fakultet, Savska c. 16/9, Zagreb i Tekstilno-tehnološki fakultet, Studij u Varaždinu,  Hallerova aleja 6, Varaždin. Više pročitajte ovdje.

 

 

 

Dan otvorenih vrata Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije Sveučilišta u Zagrebu održat će se u petak, 17. veljače 2017. Na mrežnoj stranici Fakulteta (https://www.fkit.unizg.hr/za_medije) moguće je pogledati kratak video zapis o povijesti i djelatnostima Fakulteta. Više pročitajte ovdje.

 

 

Ažurirano: Petak, 20 Siječanj 2017 15:26

Raspored u drugom polugodištu

E-mail Ispis PDF

Poštovani učenici i roditelji, na poveznicama ispod možete preuzeti ažurirane rasporede za drugo polugodište koji vrijede od 16. siječnja 2017.

Smjena prijepodne

Popodnevna smjena

Okvirni vremenik pisanih provjera

E-mail Ispis PDF

Okvirni vremenik pisanih provjera u prvom polugodištu dostupan je ovdje.

Stranica 6 od 17

Izvannastavne aktivnosti