Učenici

Hrvatski jezik - test (državna matura)

E-mail Ispis PDF

Obavještavaju se svi pristupnici državne mature školske godine 2016./2017. da će se ispit iz Hrvatskoga jezika – Test (A i B razina) provesti 28. lipnja 2017. godine u 14 sati.

Povijest - dopunska nastava

E-mail Ispis PDF

Dopunska nastava iz povijesti započinje u srijedu 21. lipnja s početkom u 11:15 sati.

 

Podjela svjedodžbi - 4.B

E-mail Ispis PDF

Podjela razrednih svjedodžbi održat će se 7. lipnja u 13h.

Podjela svjedodžbi - 4.a

E-mail Ispis PDF

Podjela svjedodžbi za 4.a razred održat će se 2.6.2017.(petak) s početkom u 9.00 sati.

Natjecanje“Ljepota kristalnih ploha“

E-mail Ispis PDF

tim-organskaZavršilo je drugo izdanje natjecanja Ljepota kristalnih ploha u organizaciji Hrvatske udruge kristalografa i Hrvatske kristalografstim-izazovnake zajednice u suradnji s Plivom. Ono je izazvalo velik interes učenika iz cijele Hrvatske. Više od 500 učenika osnovnih i srednjih škola podijeljenih u 170 timova kroz proteklih nekoliko mjeseci vrijedno je radilo na uzgajanju kristala i praćenju njihova rasta. Cilj timskog rada bio je uzgojiti što veći i pravilniji kristal, a najuspješniji od njih odabrani su od strane grupe znanstvenika i nastavnika članova Hrvatske udruge kristalografa, predvođene dr.sc. Aleksandrom Višnjevcem, predsjednikom Hrvatske udruge kristalografa i Plivinim višim direktorom istraživanja i razvoja TAPI,  prof.dr.sc. Ernestom Meštrovićem. Predsjednik Hrvatske udruge kristalografa i jedan od voditelja natjecanja, dr.sc.Aleksandar Višnjevac, vom prigodom je istaknuo: „Raduje nas činjenica da smo u drugom izdanju našeg projekta privukli ovako veliki broj učenika iz gotovo svih krajeva Hrvatske. Gledajući njihov interes i motiviranost koja je rezultirala izvrsnim radovima, možemo biti sigurni kako se među njima kriju i naši budući kolege koji će prirodne znanosti odabrati kao svoje životno zanimanje.“ Natjecanje je bilo podijeljeno u tri kategorije: 1. Rast kristala organske tvari, 2. Rast kristala anorganske soli, 3. Izazovna kategorija-- sinteza i kristalizacija anorganskog spoja. Naša škola je sudjelovala s 2 tima u dvije kategorije natjecanja i ostvarila sjajne rezultate.

Učenici 4.a, Lucija Glazer, Igor Bosanac i 2.a, Luka Ćurić osvojili su 2. mjesto u kategoriji. „ Izazovna - sinteza i kristalizacija anorganskog spoja.“ U kategoriji „Rast kristala organske soli“ učenici 4.d, Borna Rajković, Ivan Holiček i 2.d Filip Horvat osvojile su 18. mjesto.
Mentorica timovima bila je Ankica Fusić.

Ažurirano: Četvrtak, 18 Svibanj 2017 12:10

Stranica 5 od 16

Izvannastavne aktivnosti