Učenici

Prigovori na ocjene državne mature

E-mail Ispis PDF

Preuzimanje prigoovra na ocjene državne mature bit će 12. i 13. srpnja od 10 do 12h.

Popravni ispit - jesenski rok

E-mail Ispis PDF

Popravni ispit iz kemije održat će se 23.8.2018. u 8.00 sati.

Terenska nastava u Vukovar

E-mail Ispis PDF

U petak, 20. travnja 2018. god., maturanti naše škole, u pratnji profesorica povijesti M. Štimac i T. Grgičin, uputili su se na terensku nastavu u Vukovar. Nakon vožnje kroz pet županija stigli smo do našeg prvog odredišta, Župe sv. Filipa i Jakova u kojoj smo saznali više o najtežim danima Vukovaraca i ulozi franjevaca u očuvanju zajedništva i vjere. Drugo odredište bila je vukovarska bolnica, simbol hrabrosti i požrtvovnosti medicinskog osoblja. Kratak dokumentarni film u kojemu smo čuli riječi dr. Vesne Bosanac i dr. Juraja Njavre upoznao nas je s nedaćama ranjenika i civila koji su se nalazili u bolnici tijekom napada na grad, a kasnije smo obišli i muzejski postav koji nam je zorno prikazao rad medicinskog osoblja i život bolesnika u nezamislivo teškim uvjetima nedostatka struje, vode, lijekova i svih osnovnih sredstava za život. Na Memorijalnom groblju zapalili smo svijeće i odali počast svim vukovarskim herojima i njihovom obiteljima te se uputili prema Spomen domu "Ovčara" i mjestu masovnog smaknuća 200 osoba. Tijekom našeg posjeta ovom predivnom baroknom gradu smještenom uz Dunav nismo mogli suspregnuti emocije i ne zapitati se kako se takva strahota mogla dogoditi u srcu Europe na pragu 21. stoljeća, ali vjerujem da ćemo nastojati u svom životu slijediti put istine i dobra baš kako su nam poručili i naši vodiči: cijeniti slobodu koju danas imamo, nikada ne zaboraviti žrtve, ali nastojati graditi što bolju i sretniju budućnost naše Hrvatske.

Magdalena Magdić, 4.a

Ažurirano: Nedjelja, 29 Travanj 2018 23:02

Nema odgode nastave

E-mail Ispis PDF

Obavijest roditeljima i učenicima:
Nastava u Gimnaziji Bjelovar odvija se prema redovnom rasporedu te nema odgode nastave koja je primjenjena na bjelovarske osnovne škole uslijed vremenskih uvjeta.

Ravnatelj

Želimir Vujić, dipl.ing.fizike

Ažurirano: Utorak, 27 Veljača 2018 15:05

Višednevna ekskurzija učenika u Salzburg - odluka povjerenstva.

E-mail Ispis PDF

Na Natječaj broj 57/2017. pristigle su 3 ponude (dvodnevna  školska ekskurzija u Salzburg). Sastanak povjerenstva za provedbu javnog poziva i izbor najpovoljnije ponude održan je 30.10.2017. u 18 sati. Povjerenstvo je odabralo  ponude putničkih agencija :     
1. ALGA travel agency, Zagreb
2. Putovanja Plus, Bjelovar  

Roditeljski sastanak  održat će se 17. studenog  (petak) u 19 sati

                                                                                                                                                                                                                            Povjerenstvo

Stranica 3 od 16

Izvannastavne aktivnosti