Valentinovo - priredba

E-mail Ispis PDF

Dana 19. veljače 2018. u kupoli Gimnazije Bjelovar održana je romantična priredba povodom Valentinova. Posjetiteljima priredbe ponudili smo bogat program: kroz poeziju, pjesmu i sviranje učenici su istaknuli važnost ovog datuma za sve zaljubljene. Na priredbi su mogli uživati i oni koji još nisu zaljubljeni jer je kupolu zarazila prava ,,valentinovska'' atmosfera. Još i danas zamiriše trešnja, Lutka, Princeza, Can't help falling in love with you, City of stars, Jesen, Zbog tebe… samo su neke od brojnih pjesama koje su izveli naši učenici uz svesrdnu pomoć profesorice Glazbene kulture Vesne Krgović.

Kako je tjedan prije Valentinova u školi bio otvoren Literarni ljubavni natječaj, prema kojem su učenici mogli napisati ljubavnu poeziju, priču ili sastavak o ljubavi, iskoristili smo priliku i proglasili pobjednika natječaja. Povjerenstvo u sastavu profesorice Hrvatskog jezika Ivane Peulja, profesora Likovne kulture Miroslava Brletića i knjižničarke Biljane Barišić Mudri, pročitalo je i ocijenilo pristigle radove. Odlukom Povjerenstva, pobjednica Literarnog ljubavnog natječaja za 2018. godinu je učenica Ela Nalevka iz 3.b razreda. Svoju ljubavnu priču ,,Ti ne znaš što je ljubav još, da li je dobro ili zlo'' Ela je pročitala na priredbi, a za nagradu dobila poklon bon za dvoje u jednom gradskom ,,snack baru''.

Priredbu su organizirale profesorica Glazbene kulture Vesna Krgović i školska knjižničarka Biljana Barišić Mudri uz tehničku podršku ravnatelja Želimira Vujića. Hvala svim učenicima koji su svojim nastupom ostvarili i uljepšali priredbu, kao i svim posjetiteljima.

I zapamtite, izvrsno je voljeti nekoga, izvrsno je to doživjeti, osvijestiti, a onda biti iznimno zahvalan na tome. Ljubav je najmoćnija sila na svijetu. Ona nam daje smisao. A jednu tajnu davno nam je napisao Antoine de Saint Exupery: Samo se srcem dobro vidi. Bitno je očima nevidljivo.

Izvannastavne aktivnosti

Kontakt

Tajništvo: 043.241.578 (administratorica)   
                043.220.175 (tajnica)   
Psiholog i pedagog: 043.221.310    
Zbornica: 043.220.945    
Ravnatelj: 043.241.088                
Fax:     043.220.946

Email: ured@gimnazija-bjelovar.skole.hr