Natjecanja

Gradsko natjecanje iz košarke u Bjelovaru

E-mail Ispis PDF
20191219 153727Učenici Gimnazije Bjelovar nastupili su na natjecanju iz košarke. Izborili su prvo mjesto iako su natjecanje otvorili s porazom protiv Tehničke škole Bjelovar, te uz malo sreće na kraju izborili prvo mjesto u skupini i tako prošli u finale natjecanja. U finalu su pobijedili Medicinsku školu Bjelovar i tako se plasirali na županijsko natjecanje.
Za školu su nastupili: Patrik Lovrić, Mate Perčec, Dino Bajsić, Ivan Serini, Lovro Horvat, Lovro Đurđević, Mateo Bišćan, Roko Lovrić, Nikola Laić, Stribor Feješ, Tin Čanić i Marko Jug.
Voditelj učenika je Velibor Balaban, prof.
20191219 103923

Državno Natjecanje iz povijesti

E-mail Ispis PDF

U Zadru je od 15. do 17. travnja 2019. održano XX. državno Natjecanje iz povijesti.
Škola domaćin natjecanja bila je Gimnazija Vladimira Nazora u Zadru.
Na državnom Natjecanju  našu je školu predstavljao Ivan Hećimović, učenik 1.d razreda u pratnji mentorice Melite Štimac.
U kategoriji pisane provjere znanja Ivan je osvojio 7. mjesto.

hecimovic
                                                                      

Naši najbolji matematičari!

E-mail Ispis PDF

IMG-20190401-WA0008Luka Ćurić (4.a) i Jakov Markovinović (2.d) sudjelovali su na 60. državnom Natjecanju iz matematike održanom u Poreču od 28. do 30. ožujka gdje se osim njih natjecalo još 260 učenika osnovnih i srednjih škola. Mentorica naših učenika je profesorica Ljiljana Sušak, a njihovo sudjelovanje na ovakvom natjecanju je veliki uspjeh. Luka Ćurić je natjecatelj B kategorije, a osvojio je 10. mjesto. Jakov Markovinović je natjecatelj A kategorije i osvojio je 17. mjesto.

Čestitke učenicima i njihovoj mentorici!

Državno natjecanje iz informatike

E-mail Ispis PDF

Na Državnom natjecanju iz informatike održanom održanom u Primoštenu od 19. do 22. ožujka 2019. godine natjecala su se trojica učenika naše škole: Luka Ćurić (mentor: Dario Vidić), Filip Horvat (mentor: Dario Vidić) i Jakov Manjkas (mentorica: Mihaela Kelava).
U kategoriji Osnove informatike maturant Luka Ćurić je osvojio srebrnu medalju, a ovo mu je četvrti plasman na državno natjecanje iz informatike.
Osim izvrsnog 2. mjesta i srebrne medalje Luke Ćurića, treba istaknuti i uspjeh Jakova Manjkasa koji je u kategoriji Osnove informatike za PM gimnazije ostvario odlično 4. mjesto te bio nadomak medalje, kao i Filipa Horvata koji je u istoj kategoriji bio 8.

Čestitke našim učenicima i nadamo se ovakvim rezultatima i u budućnosti.

Županijsko natjecanje iz informatike

E-mail Ispis PDF

Županijsko natjecanje iz informatike održano je 15. veljače u Tehničkoj školi Bjelovar. Učenici Gimnazije Bjelovar natjecali su se u kategorijama Algoritmi i Osnove informatike te su ponovno ostvarili vrhunske rezultate. U kategoriji Algoritmi (prva podskupina) učenik 2. D razreda Ivan Cvrk osvojio je prvo mjesto (mentor: Dario Vidić). U istoj kategoriji (druga podskupina) učenik 3. D razreda Jakov Manjkas (mentorica: Mihaela Kelava) osvaja također prvo mjesto.

U kategoriji Osnove informatike za Gimnazije, učenik 4. A razreda Luka Ćurić (mentor: Dario Vidić) osvaja uvjerljivo prvo mjesto, dok u kategoriji Osnove informatike za PM Gimnazije prvo mjesto osvaja Jakov Manjkas (mentorica: Mihaela Kelava). U istoj kategoriji drugo mjesto osvaja učenik Filip Horvat iz 4. D razreda (mentor: Dario Vidić) dok treće mjesto osvaja učenik 2. D razreda Fran Kovačić (mentor: Dario Vidić). Na županijskom natjecanju sudjelovali su i: Stella Kiš, Dorotea Globan, Nikola Mamić, Jakov Markovinović i Mislav Plavac s također hvale vrijednim rezultatima.

Čestitamo svima!

IMG 20190215 142324

 

 

Ažurirano: Utorak, 19 Veljača 2019 13:54

Stranica 1 od 7

 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  6 
 •  7 
 •  » 
 •  Kraj 

Izvannastavne aktivnosti